Afbeelding
Foto:

Pelgrimswandeling Pleisterplaats Ressen

RESSEN - Op zaterdag 7 oktober is de eerstvolgende pelgrimswandeling in Ressen. Voor deze meditatieve wandeltochten blijkt een groeiende belangstelling te bestaan.

Bijzonder om tijdens een wandeltocht van ongeveer zeven kilometer in de mooie omgeving van Ressen tot nadenken, tot rust en/of tot jezelf te komen. Een manier om even los van je dagelijkse beslommeringen te ontdekken waar je staat op jouw weg. We lopen deels in stilte en onderweg vinden waardevolle ontmoetingen plaats.

Na een kop koffie in de kerk en een kort meditatief moment in de kerk start de wandeling om 10.00 uur. Ongeveer halverwege de tocht is er een plek om uit te rusten, iets te drinken en te eten. We eindigen weer in de kerk, waar we samen afsluiten, wie dat wil nog een krentenbol kan nemen, waarna ieder weer zijn of haar eigen weg vervolgt.

Koffie en thee in de kerk vanaf half tien, we zijn voor de lunch terug. U hoeft zich niet op te geven, het programma wordt als het nodig is aangepast aan het aantal deelnemers, zodat de stilte en de ontmoeting mogelijk blijft.

Meer info staat op 4-plek.nl / www.pleisterplaats.nl.