Afbeelding
Foto:

Najaarsconcert Cantilene

met Hanneke en Martijn

HAALDEREN - Op zondagmiddag 22 oktober om 15.00 uur verzorgt Gemengde Zangvereniging Cantilene uit Haalderen een najaarsconcert.


Het repertoire van het koor, dat al sinds de oprichting in 1979 onder leiding staat van Gerard Rutjes, is veelomvattend; werken van Verdi, Mozart en Karl Jenkins worden gezongen, maar ook de moderne werken zoals bv. het Hallelujah van Leonard Cohen.

Tijdens dit concert zal de toehoorder ook worden verrast door een bijzonder duo uit eigen omgeving; Hanneke Engels, bekend van de musical Sister Act en Martijn van Vuuren nemen de aanwezigen mee op een muzikale reis. Een reis die door hen apart, maar zeker ook gezamenlijk zal worden gemaakt.

Kaartverkoop
Wilt u dit bijzondere concert bijwonen en wilt u er zeker van zijn dat er nog plaats is in de kerk? Reserveer dan nu alvast uw entreebewijs! Dat kan via mail cantilene.haalderen@planet.nl of telefonisch via de voorzitter, de heer Piet Demon, tel. 0481 463220.

Het concert wordt gehouden in de RK Kerk, Van der Mondeweg in Haalderen. De entree bedraagt zes euro. Binnenkort volgt meer informatie over dit bijzondere concert!