Afbeelding
Foto:

Tennistoernooi in Bemmel

BEMMEL - Dit jaar houdt tennisclub Bemmel haar 28e editie van het KPMF Bemmel Open, voorheen Kantoorprofi Bemmel Open. Sinds enige jaren in november in plaats van in augustus. Destijds verplaatst in verband met renovatie van de banen en dat bleek een groot succes. Geen vakantieperiode meer en minder andere toernooien dus meer inschrijvingen! Inschrijven kan bij ons in alle categorieën; of je nu speelsterkte 8 hebt of 2; bij KPMF Bemmel Open doe je mee!

Het toernooi vindt plaats van 30 oktober tot en met 5 november. "De ervaring leert dat ons toernooi drukbezet is. We verwachten daarom ook dit jaar te starten op de zondag voor het eigenlijke toernooi, 29 oktober, met de eerste partijen. Inschrijven kan via www.toernooi.nl De inschrijving is geopend en sluit op 18 oktober.

Het toernooi start over een aantal weken; de voorbereidingen zijn al in volle gang. De vrijwilligers staan paraat, de sponsoren zijn geworven en/of en hebben zich aangemeld; waarvoor onze dank! Zonder sponsors en vrijwilligers kunnen wij het toernooi niet organiseren."

Tijdens de toernooiweek is er op vrijdag 3 november onze, inmiddels bekende, pubquiz! Inschrijven (als team) kan via otc@tennisclubbemmel of bij de wedstrijdleiding in de week van het toernooi. Kosten zijn tien euro per team en er is een fantastische hoofdprijs te winnen dus schrijf je in!

"Als het aan ons ligt wordt het weer een fantastisch toernooi! Iedere werkdag vanaf 17:30 uur zijn er leuke partijen te bewonderen vanaf ons verwarmde terras. Dus doe mee of kom kijken!"