Hutaf 1 en Hutaf 2 in actie in 't Koelhuis
Hutaf 1 en Hutaf 2 in actie in 't Koelhuis Foto:

Wisselende resultaten Hutaf

HUISSEN - Na de kleine nederlaag vorige week in Enschede volgde afgelopen weekend de eerste thuiswedstrijd voor Hutaf 1. Tegenstander was Argus 1 uit het Groningse Harkstede.

Het werd een lange en spannende wedstrijd waarbij Anne van Bolderen en Mats Janssen beide twee partijen wisten te winnen. Joeri van Ekeren wist één wedstrijd binnen te slepen. Aangezien de dubbel verloren ging werd het uiteindelijk 5-5.

Ook team 2 speelde voor het eerst dit seizoen een wedstrijd in ’t Koelhuis. Sam ten Westenend en Matthijs van Hilten waren deze middag te sterk voor al hun opponenten van Hercules 2 uit Terborg. Jaimie Brans won één partij en ook het dubbel ging naar het Huissense team hiermee kwam de einduitslag op 7-3.

Hutaf 7 was is in de vierde klasse kansloos tegen TCB 1 uit Beuningen. Famke van Wissen wist de spreekwoordelijk eer te redden voor Hutaf. Zowel Julia Hendriksen als Nova Brethouwer konden het niet bolwerken tegen hun tegenstanders waardoor TCB 1 met een klinkende 9-1 overwinning huiswaarts keerde.

Ook Hutaf 8 had een zware dag tegen Hercules 4. Wessel de Jong wist nog wel twee wedstrijden uit het vuur te slepen, maar Luke de Bont en Kristian Hendriks bleven puntloos. Het werd daarmee 8-2 voor Hercules.