Dag van de Senioren

in Doornenburg

DOORNENBURG - De 'Dag van de Senioren' wordt in Doornenburg op dinsdag 17 oktober georganiseerd door Stichting Ouderen Doornenburg.

Senioren uit Doornenburg en omgeving zijn welkom op de Dag van de Senioren, die dit jaar plaatsvindt op dinsdag 17 oktober 2017 in het Ontmoetingcentrum in Doornenburg. Zaal open vanaf 10.00 uur, het programma begint om 10.30 uur en eindigt uiterlijk 16.00 uur.

Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd, evenals voor een uitstekend verzorgde middagmaaltijd van zorgcentrum Sint-Jozef uit Gendt. Deze middagmaaltijd bestaat uit een stamppot lunchbuffet voorafgegaan door een keuze uit twee soepen en na dit alles een toetje.

Het ochtendprogramma bestaat uit enkele ludieke optredens. Na het eten is het genieten van orkest Eigereid uit Gendt, in de pauze is er een loterij met prachtige prijzen. Kosten voor deze dag zijn tien euro, hierin zitten koffie/thee met verrassing, enkele hapjes, twee drankjes, de middagmaaltijd en ook de haal- en brengservice. Het meerdere aan drankjes is voor eigen rekening.

"U kunt uw belangstelling schriftelijk en telefonisch kenbaar maken bij: Lydia Balk: 0481-421582 enTonny Lichtenberg: 0481-423192. Daarbij kunt u aangeven of u gehaald en /of thuisgebracht wilt worden."