Nominaties gezocht voor Lingewaardse Vrijwilligersprijs en MBO-prijs

LINGEWAARD - Stichting Welzijn Lingewaard en het comité Vrijwilligersgala organiseren weer de uitreiking van de Lingewaardse Vrijwilligersprijs. Nieuw is dat de prijs toegekend wordt aan een bepaalde doelgroep. De vrijwilligersprijs zal gaan naar een persoon, groep of organisatie die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft ingezet voor een sportvereniging (anders dan voetbal!).

Tevens reikt de gemeente Lingewaard een prijs uit aan de meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer, de MBO-prijs.

Er zijn veel maatschappelijk betrokken ondernemers in Lingewaard. Zij vormen binnen onze gemeente een belangrijke steunpilaar voor veel verenigingen, stichtingen of andere maatschappelijke organisaties.

"Kent u iemand of een organisatie die u wilt nomineren voor deze bijzondere waarderingsprijs voor vrijwilligers of is er een ondernemer (of zzp-er) of onderneming binnen uw organisatie maatschappelijk betrokken actief, laat het ons dan weten via het SWL Meldpunt, meldpunt@swlingewaard.nl of telefonisch: 088 2552555."

Genomineerden dienen vóór 15 oktober aangemeld te worden. De Lingewaardse Vrijwilligersprijs en de Lingewaardse MBO-prijs 2017 zal door een onafhankelijke commissie, onder leiding van burgemeester Marianne Schuurmans, worden toegewezen

Op 24 november worden alle genomineerden uitgenodigd voor het Vrijwilligersgala 2017, georganiseerd door het comité Vrijwilligersgala in zaal Providentia te Gendt. Op deze avond zullen de winnaars bekend gemaakt worden die dan de Lingewaardse Vrijwilligersprijs of MBO-prijs ontvangen uit handen van de burgemeester.