Afbeelding
Foto:

Eén dag Science & Cultuurpark in Lingewaard

BEMMEL - Zondag 17 september waanden we ons even in de sfeer van een ontdekkingspark te Bemmel. Drie activiteiten op één dag: wielerronde, creatieve promenade en science & cultuurplein. Wat boften we met het weer en wat hebben we genoten! Een voorbijganger vroeg: Waarom doen jullie dit?

Vanaf 12 uur liep het plein gezellig vol en rond half 3 was het topdruk bij onder andere 't Bubbelfestijntje. Jonge onderzoekers in witte blouses met reageerbuisjes vol geheime recepten, blauwe bubbels, knotsgekke friebels en geurtjes en Magical Music. Een waar laboratorium onder de hoge bomen te Bemmel. Het Metissimo-gevoel is er: Snufje Nemo, vleugje Efteling en een staaltje Lingewaard! Paradeplaatje was de Neon Tattoo van Felis Catus van Ella en Susanne. Prachtige snoetjes met Science-Cultuurvlinders van Lingewaard, blauwe kleurbogen van Metissimo en stoere tattoo's. Kassasucces voor Coen zijn heerlijke Pesto Basilicum Rexna. Joost & Elmar bouwden in recordtijd de stelling op en de 2 Dolle Dolfijnen zoefden een halve meter omhoog. Applause! De Daft Punk helmen blijven een vaste trekpleister. Bij de Schaak- & CultuurTorens werd menig zetje gedaan. De nieuwste muziekeducatie met Conso & Disso met sociale interventie is een must voor iedereen. De sfeermuziek 'Magical Music' maakte het compleet.

Waarom doen we dit? Workshops zijn een vorm van onderwijs en draag je kennis over. We werkten in dit project plezierig samen met de ondernemersvereniging. Een echt Science & Cultuurpark in Lingewaard zou cool zijn... animo genoeg! Zie ANBI Stichting: WWW.TalentoMetissimo.nl.