Tafeltenniscompetitie voor Hutaf-teams weer gestart

HUISSEN - Na een competitieloze periode is afgelopen weekend het tafeltennisseizoen weer begonnen. In vergelijking met vorig seizoen spelen er dit jaar twee Hutaf-teams landelijk in verband met de doorstroom van een aantal jeugdspelers naar de senioren.

Team 1 speelt landelijk B en bestaat dit seizoen uit Mats Janssen, Anne van Bolderen en Joeri van Ekeren. Hun eerste wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen DTS 1 uit Enschede. Mats Janssen bleef ongeslagen. Voor Joeri van Ekeren en Anne van Bolderen was het hogere niveau even wennen, hoewel Anne nog wel een partij wist te winnen. Hierdoor werd het uiteindelijk 6-4 voor DTS.

Hutaf 2 speelde landelijk C, met Sam ten Westenend, Matthijs van Hilten en Jaimie Brans ook in een nieuwe samenstelling. In Kampen werd met 5-5 gelijk gespeeld tegen Kampenion 2. Sam ten Westenend won al zijn partijen terwijl Matthijs en Jaimie ieder één partij wisten te winnen.

Voor Hutaf 9 en 10 was het ook een bijzonder weekend. Bijna alle spelers speelden voor het eerst competitie. Helaas verloren beide teams met 8-2 tegen respectievelijk HTTC ’71 2 en Essentia 3. Ondanks het verlies werd er met veel plezier gespeeld waarbij Sophie Bongers en Max Kamps ieder twee partijen wisten te winnen.