Afbeelding

Slagwerkconcert Stedelijke Muziekvereniging Huissen

HUISSEN - Zondagmiddag 8 oktober zal in het Stedium in Huissen een spetterend slagwerkconcert plaatsvinden samen met slagwerkgroep Ons Genoegen uit Terwolde.

Strakke ritmes, vette klappen, onverwachte roffels, mooie melodische klanken en een enorme energie. Dat zijn de ingrediƫnten van deze slagwerkmiddag. Het wordt een bruisende middag met gestemde en ongestemde muziekwerken.

De groepen laten individueel hun werken horen en de twee slagwerkgroepen zullen gezamenlijk een paar nummers ten gehore brengen. Dit slagwerkconcert is een jaarlijks terugkomend evenement, waarbij slagwerkers van verschillende verenigingen met elkaar samenwerken. Het concert start om 15.00 uur in het Stedium, Muntstraat 10 Huissen. Zaal is open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis.

Muziek maken is iets wat je samen doet. Binnen de vereniging is er altijd ruimte voor nieuwe leden. Het Stedelijke bestaat uit een harmonie met jeugdensemble, slagwerk ensemble en verzorgt intern de opleidingen door geschoolde enthousiaste docenten. Meer info staat op www.stedelijkemuziekhuissen.nl.

Afbeelding