Afbeelding

Kampioenschappen tennisvereniging Huissen

HUISSEN - Voor de meeste mensen in Lingewaard is de vakantie alweer voorbij, dus... hoog tijd om van dat luie vakantie zweet af te komen!

Daarom organiseert tennisvereniging Huissen, net als elk jaar, de clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen zullen plaatsvinden in de week van zondag 10 tot en met zaterdag 16 september. Door mee te doen strijd je, samen met de andere leden, mee voor de felbegeerde titel van clubkampioen en verover een plekje op het ‘clubkampioenen bord’. Wie wil er nou niet een jaar lang met de eer strijken? En vergeet vooral de eeuwige roem niet!

Er is gekozen voor het thema ‘Italië’, zodat de vakantiesfeer ook in Huissen nog even voort kan leven. Het mooie clubhuis zal omgetoverd worden tot een ware Italiaanse Osteria waar er goed gezorgd wordt voor de inwendige mens, met tennis op alle niveaus en gezelligheid alom! Op de finaledag op zaterdag 16 september worden er pizza's gebakken, wordt er een wijnproeverij georganiseerd en maken we er met Italiaanse lange tafels een festa van.

Ben je lid van tennisvereniging Huissen? Dan reden te over om je gauw in te schrijven. Dat kan namelijk nog maar tot 28 augustus. En ben je geen lid, maar wil je een kennismaken met de tennissport en het gezellige verenigingsleven? Kom dan gerust langs om de sfeer te proeven en de spelers aan te moedigen.

Afbeelding