Festival Under the Milky Way

combineert humor met muziek

HUISSEN - De 'Secret pleasure Kot' op het festivalterrein staat dit jaar in het teken van Muziek en Humor. Een mooie combinatie.

Om 19.30 uur trapt Misty Giants af in de kleine, maar o zo knusse Kot. Bluesrock, rock, hardrock, metal covers, van onder andere Status Quo, Rory Gallagher, ZZ Top zul je kunnen horen. Het gaat een conditieslag worden voor de band. Want ze gaan liefst drie sets spelen. Drie ervan zijn triatlonatleten, dus die kunnen drie sets wel aan. En frontman Lex “we doen nu een rustig nummer” is wielrenner, dus wellicht trekt die nog wel een sprintje voor een toegift.

Tussendoor, na de eerste en tweede set van de Misty Giants: Stand Up Comedy onder leiding van Master of Ceremony Paul London, bekend van 8minuten.com. Drie beginnende Stand Up Comedians zullen in de intieme sfeer van de Kot de humor over jullie uitstrooien. Nadaav Chermon is al regelmatig te vinden op diverse podia door het hele land en zal op jullie zijn droge comedy afvuren!

Sander van Putten is een andere nieuweling in het comedycircuit, maar gaat met grote stappen vooruit! Met zijn relaxte stijl is Sander een garantie voor een harde lach! Een andere nieuwkomer is Felix van den Berg. Felix pakte in zijn eerste jaar meteen de titel 'beste nieuwkomer'! Dus bezoek de Kot voor de Muziek en de Humor. 'Spring, dans, lach en geniet' is het thema voor de Kot. Info: www.underthemilkyway.nl of ga naar de facebook-pagina.