Afbeelding
Foto:

Jubileumactie bij servicegerichte speciaalzaak in 'vloeibare heerlijkheden'

Proost! Tien jaar 't Wijnhuys in Huissen

HUISSEN - In 2007, in crisistijd, begonnen. 't Wijnhuys in Huissen overleefde die en andere stormen. Eigenaresse Marianne Charbon staat sterker dan ooit. Het 10-jarig bestaan wordt zaterdag 26 augustus gevierd, met onder meer een jubileumactie.

Goede wijn behoeft geen krans. Ofwel, wat goed is hoeft niet geprezen te worden. In het geval van 't Wijnhuys c.q. eigenaresse Marianne Charbon is het echter wel op z'n plaats. Ga maar na, in 2007, in crisistijd, startte zij haar winkel in wijnen en andere alcoholische dranken. Ze overleefde de economische dip en is, tien jaar later, 'alive and kicking'.

Een onafhankelijk en zelfstandig ondernemer pur sang. Marianne heeft enthousiasme, vakkennis, klantvriendelijkheid en service altijd voorop staan. Tel daarbij op het even uitgebreide, uitgebalanceerde als prachtige assortiment, de specialisatie in wijn-spijscombinaties, de diverse proeverijen én haar topteam en het is niet zo verwonderlijk dat 't Wijnhuys haar 10-jarig bestaan viert en door klanten op handen gedragen wordt.

Jubileumactie

Het jubileumfeestje wordt op zaterdag 26 augustus gevierd in de speciaalzaak aan de Markt. Van 16.00 tot 20.00 uur. Onder het genot van hapjes en, uiteraard, drankjes en passende muziek. Iedereen die 't Wijnhuys een warm hart toedraagt is van harte welkom. Op deze dag is er een verrassende jubileumactie. Ook maak je met je aankoopbon kans op een exclusieve 3-literfles Jeroboam wijn van Kendall Jackson, dit zelfs al vanaf zaterdag 19 augustus.

Bezoek 't Wijnhuys ook eens online; www.wijnhuys.com en www.facebook.com/T-Wijnhuys. Daarop de mogelijkheid tot aanmelden voor de nieuwsbrief, actuele berichten en kortingsacties (rond het 10-jarig bestaan). Proost!