Afbeelding
Foto:

Even terug in Huissen

HUISSEN - Karin Neijenhuis is geboren en getogen in Huissen, maar woont al ruim vijfentwintig jaar in de gezellige stad Breda. Naast haar drukke baan als communicatieadviseur vult ze haar vrije tijd onder meer in met het vervaardigen van schilderijen.

Als kind was ze al dol op tekenen, maar pas later is zij gaan schilderen op doek. Portretten met olieverf zijn favoriet. Mens en dier; voor haar is het een uitdaging om een uitdrukking goed vast te kunnen leggen. Onlangs nog was een van haar portretten te zien in het tv-programma De Slimste Mens.

Ze timmert aan de weg en zij was zeer in haar nopjes toen ze een opdracht kreeg om voor restaurant Bar Lekker uit Huissen twee toepasselijke schilderijen te maken. Op donderdag 10 augustus was het zover om de twee schilderijen af te leveren die als motto dragen 'een vis moet zwemmen' en 'goed vlees in de kuip hebben'.

"Wilt u meer informatie over Karin Neijenhuis lezen, dan gaat u naar website www.karinneijenhuis.nl waarop haar schilderijen zijn te bewonderen."