Afbeelding

Muziek Maak Je Zelf-cursus in Huissen

HUISSEN - Op woensdag 5 juli heeft in Muziekgebouw Het Stedium aan de Muntstraat 10 in Huissen de afsluiting plaats gevonden van de basiscursus Muziek Maak Je Zelf, die de Stedelijke het afgelopen half jaar heeft gegeven. De cursus is gegeven in Muziekgebouw Het Stedium.

De kinderen hebben bij de afsluiting aan ouders en familie laten horen wat ze hebben geleerd in de cursus en ze hebben een diploma uitgereikt gekregen. De kinderen kregen de gelegenheid instrumenten uit te proberen, waarop ze vervolg les zouden willen hebben. Er waren optredens van het harmonie orkest en van het leerlingenorkest.

Eind september zal bij voldoende belangstelling op de vrijdagmiddag weer een nieuwe cursus van start gaan in het Stedium. De cursus is bedoeld voor leerlingen van groep 4 tot en met 7, beoogt het plezier in zelf muziek maken te stimuleren en de kinderen kennis te laten maken met de muziekinstrumenten, die in een orkest voor komen.

De kinderen leren muzieknoten lezen; op een blokfluit spelen en samen zingen. Na de cursus kunnen de kinderen doorgaan met individuele lessen op een instrument via de Stedelijke. Aanmelden voor de volgende cursus kan via het aanmeldformulier op de website of via een mailbericht naar onderstaand mailadres.

Meer weten over de cursus of lessen bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen? Neem contact op via telefoonnummer 06 21844411; via e-mail: opleidingen@stedelijkemuziekhuissen.nl of kijk voor meer informatie op www.stedelijkemuziekhuissen.nl.

Afbeelding