Afbeelding

Ingezonden brief

De vernieuwde Coop in Angeren

De Coop in Angeren 'the place to be' voor je boodschappen, een praatje, alle nieuwtjes, men vraagt naar je gezondheid. De Coop die in een oud winkelpand op een markant punt in Angeren (zie foto) zijn domicilie heeft. Deze Coop heeft zijn winkel flink in omvang zien toenemen. In een periode van ruim twee weken heeft de supermarkt een complete metamorfose ondergaan, zowel binnen als buiten. We moesten ergens anders onze boodschappen doen... tot maandag 31 juli, de opening van de nieuwe supermarkt. Wie is de motor van dit alles ?

In maart 2014 wordt Hendrik- Jan Rutten de eigenaar van het winkelpand, een ondernemer in hart en nieren. Hij 'kwam' in Angeren, hij 'zag' wat er mogelijk was met die oude winkel, het was de sfeer in de oude winkel die 'overwon'. Hij zag dat de mensen die er werkten zich met hart en ziel gaven aan die winkel, dat raakte hem. Tesamen, eigenaar en personeel, hebben de beslissing genomen... hier gaan we iets van maken! En nu is het zover: oud is nieuw geworden, binnen ken je het niet terug, het nieuwe interieur, er is een slijterij, er is een koffiehoek waar je kunt controleren of je alles hebt. Buiten valt de nieuwe entree op, de muren hebben een likje verf gekregen, de kleding- en glascontainers zitten nu onzichtbaar onder de grond, er is een groot parkeerterrein waar nu meer gebruik van wordt gemaakt.

Hendrik-Jan is heel trots op zijn winkel, dat straalt hij ook uit. Deze positieve houding geeft hij door aan zijn personeel die alles voor hun Coop willen doen. De Coop: van Angeren en voor Angeren.

Frits Botterblom, Angeren

Afbeelding