Knutselen in De Zilverkamp

HUISSEN - Het is bijna weer zover... Nog een paar nachtjes slapen. Op 26 augustus van 10:00 tot 13:00 starten de wekelijkse kinderactiviteiten weer op winkelcentrum De Zilverkamp.

"Om alvast het nieuwe schooljaar in te luiden maken we onze eigen pennenhouder! Kom jij ook knutselen? Dan kan papa of mama de boodschappen in huis halen en gaan wij iets moois maken. Zien wij je dan? Wij staan elke zaterdag met diverse kinderactiviteiten. Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door alle winkeliers van winkelcentrum De Zilverkamp. Wil je op de hoogte gehouden worden met de nieuwste speciale acties, activiteiten? Like en deel ons op Facebook @Winkelcentrum de Zilverkamp."

Top1Toys Hooijman

vijf jaar in Bemmel

BEMMEL - Het is inmiddels al weer vijf jaar geleden dat Esther Hooijman haar speelgoedwinkel aan de Markt in Bemmel heeft geopend.


Nu vijf jaar later is er (gelukkig) veel veranderd in de winkel. Vanuit de klantaankopen en ervaring is het winkelaanbod steeds verder aangepast aan de behoeften van haar klanten. De Lego-hoek is flink vergroot in vergelijk met de opening en ook de Depeche-artikelen en Nerf-producten hebben meer ruimte in de winkel gekregen.

De laatste maanden zijn er ook veranderingen doorgevoerd in de winkelstyling en recent is er ook een volledig nieuwe winkelvloer gelegd. Naast Esther is inmiddels ook dochter Sanne fulltime werkzaam en samen verzorgen ze de inkoop en indeling van de winkel en bedienen ze de steeds verdere groeiende klantenkring.

Op zaterdag 2 september willen ze dan ook graag het jubileum vieren met hun klanten en hebben ze een leuk programma in elkaar gedraaid. U kunt hiervoor kijken naar de advertentie in deze krant, maar natuurlijk ook op de facebookpagina van Top1Toys Bemmel.

Esther en Sanne vinden het fijn u te ontvangen op deze feestdag en natuurlijk bent u na 2 september zeer zeker niet minder welkom.