Afbeelding
Foto:

Seizoen bamintonclub Gendt begint weer

GENDT - De vakanties zitten er voor de meesten weer bijna op. Dat betekent dat ook het sportseizoen weer begint. Voor de senioren (vanaf 18 jaar) is de start op woensdag 30 augustus, voor de jeugd een week later op dinsdag 5 september.

De speeltijden voor de senioren zijn op woensdag avond van 19:30 tot 22:30 uur, waarbij van 19:30 tot 20:30 uur training wordt gegeven door een ervaren trainer. De speeltijden voor de jeugd zijn: voor de leeftijd categorie 6 -12 jaar van 18:30 tot 19:30 uur en voor de leeftijdscategorie 13 - 18 jaar van 19:30 tot 20:30 uur.

Badminton is een leuke sport waarbij snelheid en techniek belangrijke factoren zijn. Er wordt gespeeld op recreatief niveau en competitief niveau, zowel bij de jeugd als ook bij de senioren. "Bent u geïnteresseerd kom dan een keer kijken of gratis een paar keer mee spelen. Het enige wat u nodig heeft, zijn sport(zaal)schoenen en sportkleding; een badmintonracket om mee te proberen hebben wij voor u. Dit geldt natuurlijk ook voor de jeugd. Wij badmintonnen in sporthal Walburgen aan de Nijmeegsestraat in Gendt. Wilt u eerst nog wat informatie dan kunt u contact opnemen met Han Kuster. Informatie via www.bcgendt.nl. Kijk ook eens op de facebookpagina 'Badmintonclub Gendt'."