Geslaagde dagtocht

voor Gendtse Ouderenvereniging

GENDT - Waren de weersvooruitzichten op dinsdag 15 augustus, voor de namiddag niet zo erg gunstig, uiteindelijk bleef het droog en aangenaam van temperatuur. Mede door het goede weer, werd de jaarlijkse dagtocht van de OVG een geslaagd dagje uit met tevreden deelnemers.

Om geen deelnemers teleur te hoeven stellen, was er dit jaar voor gekozen om met een voor senioren aangepaste dubbeldekkerbus deze dagtocht te gaan maken wat voor de organisatie toch even een spannend momentje was hoe de deelnemers hier mee om zouden gaan. De reacties waren via een kleine enquĂȘte op een enkele uitzondering na, echter bijzonder positief. Ook het dagprogramma kreeg veel waardering al was de boottocht dit jaar wat minder omdat het landschap weinig te bieden had. Veel waardering was er ook voor het afsluitende diner in het restaurant van Hof van Breunissen. Keuken en bediening kregen aan het eind van het diner dan ook een welverdiend applaus. De organiserende Ouderenvereniging kan op een zeer geslaagde dag terug kijken.

Bijkomende meevaller was de aanmelding van tien nieuwe leden. Van deze dagtocht zijn overigens ook video-opnamen gemaakt door de videogroep van zorgcentra RijnWaal. Ga hiervoor naar: www.RijnWaal.nl en klik op: bekijk alle video's. Men komt dan op de You Tubepagina van de RijnWaalsite, waar een impressie van 'n gedeelte van de dagtocht te zien is.