Bewegen is gezond, ook voor ouderen!

HUISSEN - Voor ieder mens is beweging goed, dus ook voor u als oudere. Wij zijn niet gemaakt om langere tijd te zitten of te liggen. Dus ga lopen, dansen, sporten… ga meer spieren gebruiken om zo lang mogelijk 'fit' te blijven.

SWOH biedt u voldoende mogelijkheden. Kom meedoen! U kunt kiezen uit verschillende activiteiten, afhankelijk van uw voorkeur en het tijdstip dat voor u uitkomt. Kom voor een eerste proefles! Nodig uw buur uit, of neem een kennis mee! Kies uit: Gym MBvO, iedere dinsdag Achter d’n Bok en Gym MBvO, iedere woensdag Gemeenschapshuis ’t Zand. Lekker gymmen op een rustige manier, maar toch wel veel spieren gebruiken en daarna koffie drinken. Of Dansen en Bewegen, iedere woensdag Achter d’n Bok. Bewegen op muziek, senioren dansen, niet met een partner, maar gezellig in de groep, met koffie na. Of Tai Chi Tao, diverse plaatsen en tijden. Yoga, iedere donderdag Gemeenschapshuis ’t Zand. Een andere manier van bewegen. Voor beide geldt dat de lessen afgestemd zijn op ouderen. Of GALM-meer bewegen voor ouderen. Een sportzaal of de grote zaal van het Gemeenschapshuis maken het mogelijk te werken met spelvormen, die geschikt zijn voor ouderen.

Voor de kosten kan men de website raadplegen. Helaas zijn de groepen voor zwemmen, sport en spel en biljarten vol. Men kan zich wel op een wachtlijst laten plaatsen. Meer informatie staat op www.swo-huissen.nl.