Herfstdiner bij

Hof van Breunissen

GENDT - De vakantieperiode zit er voor de meesten van ons op. We zijn weer hard aan de slag. Jammer, het waren zo’n fijne weken! Een avondje uit eten is daarom nu een aangename 'break'. En dat kan voor een aangename prijs!

Op vrijdag 29 september is er in het restaurant Hof van Breunissen van de RijnWaal Zorggroep, locatie Sint-Jozef in Gendt, een driegangen diner dat in het teken staat van de start van de herfst. De tijd van gerijpt zomerfruit, noten en paddenstoelen. Het restaurant opent de deuren vanaf 18.00 uur.

We starten met een romige linzensoep als vóórgerecht. Vervolgens krijgt u het hoofdgerecht: een jachtstoofschotel. We combineren dit met een stuk hartige taart van pompoen, geitenkaas en rode ui met een herfstsalade met druiven en appel en walnoot, gestoomde broccoli, en gebakken aardappelpartjes. Als dessert krijgt u warme appelcrumble , vanillesaus, roomijs en slagroom. De avond wordt afgesloten met koffie of thee. Dit menu kost -exclusief de drankjes- 16,95 euro per persoon.

Opgeven hiervoor kan tot dinsdag 26 september bij het restaurant Hof van Breunissen, Kloosterplein 4, Gendt. Telefonisch kan ook via telefoonnummer 0481 421338 (vragen naar het restaurant).

Donateursactie harmonie Sint-Caecilia

ANGEREN - In de week van maandag 28 augustus tot en met zaterdag 2 september zullen leden van harmonie Sint-Caecilia Angeren langs de deur gaan voor de collecte van de jaarlijkse donateursactie.

De opbrengst van deze actie is onder meer bestemd voor aanschaf en/of onderhoud van instrumenten en de opleiding van jeugdleden.