Afbeelding
Foto:

Beginnen met hardlopen: Start to run bij b.o.d. De Sprinters

BEMMEL - Wil jij beginnen met hardlopen, maar wel in je eigen tempo en dicht bij huis? Dan is de cursus Start to Run van b.o.d. De Sprinters in Bemmel iets voor jou.

Begonnen wordt op 5 september met een vrijblijvende informatiebijeenkomst en proeftraining. Op 6 september start de cursus. Inschrijven kan op www.yakultstartorun.nl. Met het Start to Run-programma leer je in korte tijd hardlopen onder begeleiding van een professionele trainer in een kleine groep. Op woensdag 6 september start de eerste training.

Bereid je voor op de Pietenloop op 26 november. B.o.d. de Sprinters biedt naast het standaard aanbod nog twee gratis extraatjes: "In plaats van de gebruikelijke 7 weken kun je bij ons 12 weken trainen. Dit doen wij om je voor te bereiden op het onafgebroken hardlopen van 5 km. De Pietenloop in Bemmel op 26 november biedt de kans om jezelf te testen in je eigen omgeving. Wij bieden de mogelijkheid om wekelijks de tweede training onder begeleiding op woensdag bij de vereniging te doen. Normaal gesproken is de tweede training ‘huiswerk’ dat je alleen doet."

Meer informatie
Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.yakultstarttorun.nl of mail/bel met trainer Michael Smoorenburg van b.o.d. De Sprinters, smoortje@kpnmail.nl 06 22495626. Meer informatie over de vereniging staat op www.boddesprinters.nl.