Afbeelding
Foto:

Bij Jeu de boules Lingewaard gaat het dak eraf

HUISSEN - "Alhoewel we bij voorkeur buiten spelen zijn we in deze regenachtige tijden helaas wel eens genoodzaakt om binnen te spelen. Dat kan bij onze vereniging want we hebben een mooie hal."

"Deze zomer houden we op de dinsdagmiddag open huis voor alle inwoners van Lingewaard en omstreken. Dat blijkt goed aan te slaan. Regelmatig ontvangen wij belangstellenden die hetzij een partijtje meespelen, hetzij komen kijken. Ook dat is heel leuk.

Het dinsdagmiddag-boulen kan nog op 15 en 22 augustus want daarna gaat het dak eraf, letterlijk. Het dak van de voormalige gemeentewerf waar de jeu de boulesclub is gehuisvest wordt namelijk vervangen. Tijdens de werkzaamheden (28 augustus - 8 september) is het terrein verboden gebied voor iedereen die niet bij de renovatie is betrokken. Dus grijp uw kans zolang het nog kan en kom naar het adres Kampstuk 23 in Huissen.


Om half twee worden de teams ingeloot. Twee teams spelen tegen elkaar. Een team bestaat uit twee of drie personen. Een wedstrijd duurt ongeveer 45 minuten. Wie tijd en energie heeft kan dan nog een tweede partij spelen, of eventueel een kop thee of koffie gebruiken. Tegen vier uur zijn de meeste wedstrijden gespeeld. Wilt u een keer meespelen dan kunt u zich vóór 13.30 uur melden. Wij lenen desgewenst een set boules aan u uit. Kosten of andere verplichtingen zijn er niet aan verbonden. U bent welkom, wij helpen u op weg en leggen u zo nodig de spelregels uit."

Afbeelding