Afbeelding
Foto:

Lamers Sport & Lifestyle

opent deuren in Gendt

GENDT - Zaterdag 1 april opent Lamers Sport & Lifestyle zijn deuren op de Galgendaal 26 te Gendt.

Tjen Lamers (26 jaar) is de oprichter en eigenaar van Lamers Sport & Lifestyle. Tjen is een jonge en ambitieuze ondernemer en is klaar om verder te bouwen aan zijn droom. In het afgelopen jaar trainde Lamers Sport & Lifestyle op het complex van en in samenwerking met Fysiotherapie Wismans. Door het toegenomen trainingsaanbod en ambitieuze groei is het nu tijd om de deuren van een eigen trainingsruimte te openen.

Bij Lamers Sport & Lifestyle kunt u onder andere terecht voor personal training, leefstijlverandering, afvallen, sport-specifieke training, krachttraining, conditietraining en extreme fit work-out. Zaterdag 1 april wordt er een nieuw concept gelanceerd: Strength & Conditioning. Dit is een abonnement dat personal training combineert met zelfstandig trainen!

Heeft u interesse in dergelijke begeleiding of wenst u meer informatie? Komt u dan gerust een kijkje nemen zaterdag 1 april tussen 14.00 en 17.00 uur aan de Galgendaal 26, Gendt.

SPOT feestplanner wenst Tjen ontzettend veel succes met zijn nieuwe trainingsruimte en zal met veel plezier het openingsfeest organiseren.