Afbeelding
Foto:

Waar is dat feestje?

BEMMEL - Wanneer is dat feestje? U heeft het vast wel gehoord of gezien op de posters en flyers die in het dorp verspreid zijn: de Opperstalmeesters van carnavalsvereniging De Blauwe Pony ’81 organiseren op dinsdag 28 februari voor de derde keer de seniorenzitting!

Hier is dat feestje! Alle 50-plussers uit Bemmel en omgeving worden van harte uitgenodigd in café/zaal De Roskam aan de Dorpsstraat in Bemmel. Het programma begint om 14.30 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur. De toegang is gratis en alle 50-plussers krijgen een kopje koffie en een drankje aangeboden.

Op het programma staan onder andere zang, dans en muziek, twee fantastische buuts en een optreden van het Koor van de vorige eeuw! En natuurlijk heel veel gezelligheid in de zaal met een nieuw decor op het podium dat gemaakt werd door de super-opperstals Ferdinand Ebben en Jan Verhoeven.

"Het zou leuk zijn als u verkleed komt maar dat is zeker niet noodzakelijk op dit mooie feest! Mocht u een plaats voor de seniorenzitting willen reserveren bel dan voor zondag 20 februari naar 06 54975063. Om alvast in carnavalsstemming te komen gaat u natuurlijk naar de Bemmelse carnavalsoptocht kijken op zondag 26 februari! De Opperstals zullen ook meerijden in hun Gouden Koets. Met dank aan de sponsor de Stichting MGZ Bemmel."