Afbeelding
Foto:

De wielen weer in de juiste positie?

GENDT - Heeft uw auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat hij auto uitgelijnd moet worden. De wielen van de auto staan niet in de juiste stand ten opzichte van je auto.

Bij het uitlijnen van de auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld. Twijfel je of je auto uitgelijnd moet worden? Voor 35 euro controleren wij de wielstand van uw auto met onze 3D uitlijnapparatuur.

Waarom uitlijnen?

Zijn uw banden scheef afgesleten, trekt uw auto naar links of rechts? Of zijn er delen van de wielophanging vervangen? Dan raden wij aan om uw auto uit te lijnen. Een correcte uitlijning zorgt ervoor dat uw banden minder snel slijten. Ze gaan langer mee en helpen u bovendien om brandstof te besparen. Het uitlijnen verbetert ook de veiligheid omdat uw auto minder zal trekken of opzij zwenkt. Een goed uitgelijnde auto rijdt gewoon veel fijner!

Wat is 3D uitlijnen?

Wouter Hageman beschikt over geavanceerde 3D uitlijnapparatuur, hiermee wordt uw auto vakkundig uitgelijnd door onze gediplomeerde technici. Wij maken gebruik van het Hunter HawkEye Elite 3D Uitlijnsysteem. Met behulp van 3D HD-camera's wordt de stand van uw banden zeer nauwkeuring uitgelezen. En bij Wouter Hageman doen we dat voor een hele vriendelijke prijs.

"Wilt u weten of uw auto uitgelijnd moet worden? Dan hebben we een leuke actie voor u. Voor 35 euro sluiten wij onze 3D uitlijnapparatuur aan op de wielen van uw auto en controleren wij of uw auto uitgelijnd moet worden.

Direct een afspraak maken? Stuur een WhatsApp bericht naar 06 22556065 of plan online uw afspraak op www.wouterhageman.nl/werkplaatsafspraak."