Afbeelding
Foto:

Winterconcert in Lent

LENT - Op zondag 18 december van 16.00 tot 17.30 uur zullen de plaatselijke koren en de muziekvereniging weer hun jaarlijkse concert geven in de sfeervolle Maria Geboorte Kerk in Lent.

Het concert is dit jaar breder en gevarieerder van opzet dan voorgaande jaren. Naast kerstmuziek zullen ook ander sfeervolle optredens ten gehore worden gebracht. Muzikaal Samen zal tot uiting komen in het samenspel van de ensembles en in de samenzang met toehoorders.

Dit jaar zullen hun medewerking verlenen: Het Koor Young at Heart uit Lent onder leiding van Peter Rohde; De Muziekvereniging Sint-Theresia uit Lent onder leiding van Roland Cleijne; Het Sint-Caeciliakoor uit Lent onder leiding van Etienne van Houdt; Het Sint-Leonarduskoor uit Oosterhout onder leiding van Luca Consoli; Het Non Kozakken Koor uit Lent onder leiding van Peter Rohde.

De presentatie van het Winterconcert wordt verzorgd door Evelyn Gelderman. Het concert is gratis toegankelijk. Wel zal een vrijwillige bijdrage na afloop zeer op prijs gesteld worden.