Afbeelding
Foto:

De eerste van Gelderland en runner-up

van Nederland Heerlijk10daagse Zomer 2016

DODEWAARD - Bijna traditiegetrouw is Herberg de Engel in de top vijf van de Heerlijk10daagse restaurantweek geƫindigd met een tweede plaats van Nederland. "Tevens hebben we, met een gemiddelde beoordeling van 9,29 de eerste plaats van onze provincie bereikt en zijn we publiekslieveling van Gelderland."


De Heerlijke10daagse is in het leven geroepen om de drempel te verlagen en om gasten de mogelijkheid te geven, tegen een betaalbare prijs, te proeven in een van de betere restaurants van Nederland. Duizend betere restaurants van Nederland doen aan de Heerlijk10daagse mee. In deze restaurants worden tijdens deze tien dagen een driegangenmenu geserveerd voor 27,50 euro per persoon.
Herberg de Engel serveert tijdens deze restaurantweken altijd een vijfgangenmenu in plaats van een driegangenmenu voor 27,50. "Zodoende kan de gast nog meer genieten van de keuken van Herberg de Engel en kunnen wij de gasten echt een avond-uit verzorgen. Ook heeft Herberg de Engel een reputatie met betrekking tot de combinatie van wijn en spijs. Wij zoeken dan ook altijd bijzondere wijnen en wijnen met een verhaal die bij de gerechten passen. Dit wordt vele malen geroemd in de reviews."

"De top vijf van elke provincie is uitgenodigd voor de verlengde Heerlijk10daagse. Tijdens deze verlengde restaurantweek, van 27 januari tot en met 5 februari kunt u nogmaals genieten van ons vijfgangen-Heerlijk10daagse menu voor 27,50 euro. U kunt vanaf 5 januari reserveren via www.heerlijk10daagse.nl: www.de-engel.nl; Inno Venhorst; Herberg de Engel, Waalbandijk 102, Dodewaard."