Afbeelding
Foto:

Ploy opent Royal Thai Massage & Spa

ARNHEM – Zodra je binnenstapt bij Royal Thai aan de Steenstraat 61, ervaar je een relaxed gevoel. Alsof je in een warm bad stapt en alles van je af laat glijden. Hier begint al direct het basisprincipe van de Thaise massagevorm; niet alleen het lichaam, maar óók de geest voelt zich bevrijd.

Dankzij het sfeervolle interieur, dat in samenwerking met Elène van Ast van Good4balance tot stand is gekomen, straalt Royal Thai een zeer warm welkom uit. En dat is een goed begin, om het gejaagde leven even achter je te kunnen laten. Wanneer de geest even niet in balans is, kan zich dat namelijk uiten in lichamelijke klachten. Hoofdpijn, rug- of nekklachten, stijve spieren, het zijn waarschuwingen van je lichaam dat er iets moet gebeuren! Een Thaise massage kan stress bestrijden en depressieve gevoelens verminderen. Ook chronische vermoeidheid kan ermee worden verholpen. Het kan psychische klachten verhelpen of juist voorkomen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor je weer energie krijgt! Een Thaise massage kan zelfs een enorme weldaad zijn voor mensen die last hebben van migraine bijvoorbeeld. Bij Royal Thai is men gespecialiseerd in veel verschillende massagevormen. Van traditionele Thaise massages tot kruidenstempelmassages. Maar ook van een ontspannende bodywrap (huidverzorging) kun je bij Royal Thai heerlijk genieten.

Speciale aanbieding:
Tegen inlevering van dit artikel kunt u bij Ploy terecht voor een massage van één en uur voor slechts 35 euro normaal 45 euro. Bij uw tweede bezoek aan Royal Thai krijgt u een half uur massage voor slechts 20 euro normaal 28 euro. Deze massage behandeling is ideaal geschikt om iemand cadeau te geven. Geldig vanaf 20 november tot 31 december 2016, vraag naar de voorwaarden.

Kom het gewoon ervaren aan de Steenstraat 61 in Arnhem.
www.royalthaimassages.nl, 026 7601100. Bij Royal Thai ben je verzekerd van professionele behandelingen.