Afbeelding
Foto:

Totaalconcept: van plan tot en met uitvoering in één hand!

Constral: Serres en kozijnen van ongekende kwaliteit

LOBITH - Wie over de aanschaf van een serre en kozijnen denkt, moet beslist een bezoek brengen aan Constral in Lobith! Dit bedrijf is al vijfentwintig jaar toonaangevend in deze branche. Mede dankzij het deskundig advies en de professionele fabricage in eigen werkplaats, is het bedrijf gegroeid tot een gerenommeerde en betrouwbare partner voor particulier en zakenwereld.

Wist u dat de door Constral allereerste geplaatste serre dateert uit 1993? En nog altijd tip-top in orde is? Inmiddels heeft Constral afgezien van de vele kozijnen, schuifpuien, vouwwanden en veranda's al meer dan 400 serres geplaatst. "Klanten kunnen bij ons komen met hun wensen en wij nemen de tijd om een mooi plan te maken voorzien van onze kwaliteitsproducten. Tevens kunnen ze van alles bekijken en veel projecten en voorbeelden bewonderen", zegt Tonny van Kouwen.

Sinds 1991 is het bedrijf begonnen in een huurpand aan de Industrieweg in Lobith. Daar is de basis gelegd voor het succes. Vanaf 2002 is Constral Serres en Kozijnen verhuisd naar een nieuw ruim pand aan de Energieweg 2 in Lobith. Inclusief een grote showroom en een fabriek waar alles gemaakt wordt.

Bij Constral worden de ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden, overkappingen en serres in alle soorten en maten gemaakt. Wat betreft het bedrijfsleven ligt de nadruk op woonprojecten /woningbouw, aanvulling op verbouwing voor aannemers, winkelpuien, kozijnen voor hallenbouw et cetera. Eveneens wordt er licht constructiewerk gemaakt in materiaalkeuzes van aluminium, staal en roestvaststaal.

Ook zelfs na jaren wordt er door Constral snel en efficiënt gereageerd op onderhoud, reparatie bij (storm- en brand)schade.

Constral biedt een totaalconcept: van plan, ontwerp en fabricage tot aan de complete uitvoering. Alles in één hand: één aanspreekpunt, één nota en duidelijke afspraken. Na bestelling kan er na zo'n vier tot zes weken (afhankelijk van de drukte) begonnen worden met de uitvoering.

Meer weten? Bekijk de (binnenkort geheel vernieuwde) website www.constral.nl of bezoek de showroom aan de Energieweg 2 in Lobith; 0316 547121.