Afbeelding
Foto:

De Nationale Sportweek bij Zonnekinderen

LINGEWAARD - Vorige week stond alles in het teken van sport bij Kinderopvang Zonnekinderen. Nu wordt er al iedere dag gesport, maar deze week was extra bijzonder. Het was namelijk De Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week lieten we zien dat sporten niet alleen gezond is, maar ook heel leuk.

Sport in de spotlight was dan ook het thema afgelopen week bij de BSO's De Zon, De Volle Maan en Het Sterrenbos in Huissen. Samen met sportcoach Jan-Willem waren de kinderen de hele week te vinden op de velden van voetbalvereniging Jonge kracht. Elke dag stond er een uitdagende tienkamp klaar, waarbij kracht, snelheid, mikken en behendigheid centraal stonden. De kinderen deden fanatiek en enthousiast mee en aan het eind van de middag werden ze beloond voor hun inzet met een echt, officieel sportcertificaat waar ze hun scores op terug konden vinden.

Het was een geslaagde en vooral een sportieve week! Naast sport nemen bij Zonnekinderen ook de pijlers Natuur, Cultuur en Multimedia een belangrijke plaats in bij het activiteitenprogramma op de locaties. Meer weten? Kijk dan op onze website: www.zonnekinderen.nl of volg ons op Facebook.