Afbeelding
Foto:

Brandweerman uit Bemmel wint BBQ-feest met Joey Hartkamp

BEMMEL - In de maand augustus organiseerde Formido in samenwerking met Joey Hartkamp en Weber een landelijke like en win actie waarbij kans gemaakt kon worden op een compleet verzorgd tuinfeest inclusief een Weber barbecue en een knallend optreden van Joey Hartkamp.

Vorige week werd uit het grote aantal deelnemers een winnaar getrokken. Het bleek de sympathieke vrijwillige brandweerman Rob Moerkerk samen met zijn vrouw juf Miriam uit Bemmel. Afgelopen woensdag werd de prijs uitgereikt door Joey Hartkamp in de Formido bouwmarkt in Bemmel. Het tuinfeest zelf gaat volgende maand plaatsvinden. Vestigingsmanager John Freriks en zijn team hadden de winkel leuk aangekleed en gezorgd voor een feestje op zich. Zelfs de champagne mocht niet ontbreken.

Winnaar Rob Moerkerk: “Toen ik de flyer van de actie zag dacht ik eerst dat het een spambericht was maar toen ik de achterkant las vond ik de actie meteen vet gaaf. Ik heb meegedaan en nu kunnen we volgende maand onze verjaardagen op een superoriginele manier vieren.” Al met al een geslaagde actie en een hele blije winnaar.

Afbeelding