Afbeelding
Foto:

Halloweenparty bij De Groene Schuur

GROESSEN - Belevingsbedrijf De Groene schuur in Groessen organiseert op zondag 15 en 29 oktober een Halloweenparty van 11.00 – 16.00 uur. Het evenement is al jarenlang een groot succes. Jong en oud kan op deze dag een heuse Halloweenpompoen maken en genieten van de kleurenpracht van duizenden pompoenen en kalebassen. Er is lekkere pompoensoep met pompoenpitbrood of een kopje koffie of thee met iets lekkers verkrijgbaar. Entree is gratis! Voor meer info: www.degroeneschuur.nl.

Tevens kan er op deze dag informatie worden ingewonnen over de kookworkshops, excursies, creatieve workshops en kinderfeestjes. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk waarbij bovengenoemde activiteiten gecombineerd kunnen worden. Zeer geschikt voor een leuk en speciaal vrienden-, familie-, of bedrijfsuitje.

Ook de streekwinkel is deze dag geopend. Er is nu ruime keus uit pompoenen, kalebassen en sierfruit van eigen land en sfeervol opgemaakte stukjes met kalebasjes en sierfruit. Kom kijken en verras uzelf!

Bij De Groene Schuur kunt u ook terecht voor een wekelijks vers groentepakket. Elke week staat er dan een verrassend vers en lekker pakket voor u klaar bestaande uit vier maaltijdgroentes en twee of meerdere extra ingrediënten zoals fruit, champignons, verse kruiden, paprika, sjalotten, potje huisgemaakte jam/chutney, fles heerlijk vruchtensap et cetera.

Ook zijn de diverse huisgemaakte- en streekproducten van De Groene Schuur zijn zeer geschikt voor een leuk cadeau- of kerstpakket. De pakketten worden op maat voor u samengesteld.

De Groene Schuur is gevestigd aan de Lijkweg 9b, Groessen. Voor meer info kunt u bellen: 0316 330718 of kijk op de websites: www.degroeneschuur.nl en www.kokenindekas.nl.