Afbeelding

Bowlen als sport, kom dat ook ervaren!

ZEVENAAR - Iedereen heeft vast wel een keer gebowld onder het genot van een hapje en drankje. Maar wist je eigenlijk dat je bowlen ook als sport kan beoefenen.

In De Griethse Poort in Zevenaar is Bowling Vereniging Zevenaar gevestigd. Op iedere maandag, dinsdag en donderdagavond is er bowlen voor senioren (vanaf 19.30 uur). Daarnaast wordt er op iedere woensdagavond gebowld door de jeugd (vanaf18.30-19.30 uur). "Leer van onze enthousiaste trainers hoe je het beste een bal kan gooien."

Bowling Vereniging Zevenaar is een jonge enthousiaste vereniging, die ook tijdens het speelseizoen diverse toernooien organiseert. Te denken valt aan happy day toernooi, 9-strike toernooi, Nieuwjaars toernooi, verenigingskampioenschappen. "Daarnaast zetten wij ons ook in voor het school bowlen. Dit geheel wordt georganiseerd door de NBF. Ieder begin van het jaar komen er diverse teams van verschillende basisscholen, om te proberen zich te kwalificeren voor de landelijke finale, die ergens in Nederland wordt gespeeld. Wat voor iedereen een superbelevenis is.

Wat is er leuker als jouw basisschool kampioen schoolbowlen wordt? Mocht je na het lezen van dit artikel meer willen weten, kom dan langs. Er is altijd wel iemand van de vereniging aanwezig die je als je dat wilt, meer kan vertellen over het bowlen. Misschien is er wel gelegenheid om mee te gooien. Wil je nu al meer weten kijk dan gerust op onze site www.bowling-zevenaar.nl of op www.facebook.com/BowlingZevenaar. Twijfel dus niet en zet die stap en kom kijken in het gezelligste bowlingcentrum van de Liemers bij Bowling VerenigingZevenaar, Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar.