Vogelvrienden Tuindorp

vliegen show tegemoet

LOBITH - De vereniging is bezig met de laatste loodjes van de voorbereidingen van de zevende show. In alle groepen zijn vogels ingeschreven, cultuur- en tropische vogels, kanaries, grote- en kleine parkieten. Het wordt een bonte mengeling van kleuren.

De Lobithse Kleindier Vereniging (LKV) zal vertegenwoordigd zijn met kippen, konijnen en cavia’s. Het wordt een complete dierenshow.

Wordt de bezoeker geïnspireerd door de vogels op de show, dan is er een mogelijkheid om een vogel te kopen in de grote verkoopklasse. Garvo diervoeders, onze sponsor, heeft een stand waar voer verkocht wordt. Niet alleen voor de volière- en huiskamer- vogels maar ook strooivoer om de wilde vogels de winter door te helpen. Om de show compleet te maken is er een standhouder met vogelbenodigdheden van vögel- & tierfutter zentrum uit Emmerich am Rhein (Hüthum). De show wordt aangekleed met bloemen en planten van tuincentrum Louis Venhorst uit Megchelen. De overige aankleding is beschikbaar gesteld door diverse bedrijven en particulieren die onze vereniging een warm hart toedragen.

"Wilt u uw geluk beproeven? Dat kan bij de tombola, voor iedereen wat leuks. Als u nog even wilt na kletsen onder het genot van een drankje, kunnen de kinderen zich vermaken met een kleurplaat."

Kortom, er is weer van alles te beleven in dorpshuis De Spieker in Spijk (gemeente Rijnwaarden).

Entree is natuurlijk gratis. De show is geopend op zaterdag 21 oktober van 10.00-18.00 uur en op zondag 22 oktober van 10.00-16.00 uur. Het wordt vast weer gezellig druk bij dorpshuis De Spieker aan de Willibrordusweg 1a in Spijk.