Afbeelding
Foto:

Badmintonclub Giesbeek daagt je uit

GIESBEEK - Badmintonclub Giesbeek is een sportieve en gezellige club die elke donderdag om 20:00 uur in sporthal De Panoven in Giesbeek bij elkaar komt om een 'balletje te slaan'. De zomer is op zijn retour en het wordt weer aantrekkelijk om te gaan binnensporten.

Er is nog plek voor nieuwe leden en hierbij word je van harte uitgenodigd. Om eventuele twijfelaars over de streep te trekken staan hieronder tien redenen die je helpen bij je besluit om te gaan badmintonnen bij BC Giesbeek:

Badminton is niet moeilijk: iedereen heeft het spelletje ooit wel eens gespeeld... De club bestaat uit zowel mannen als vrouwen: dus neem eventueel je vriend, vriendin, je man, vrouw,je buurman of buurvrouw mee... Badminton is supergezond: het traint je spieren, verhoogt je reactiesnelheid en verbetert je uithoudingsvermogen (eigenlijk drie redenen)... Je speelt altijd want er zijn drie speelvelden met telkens vier spelers... Badminton is niet afhankelijk van het weer: er wordt binnen gesport, het hele jaar doorJe speelt elke donderdag van 20:00 tot 22:00 uur: dat is slechts twee uurtjes per week... Badminton kost niet veel: jij zorgt voor je sportoutfit, de club zorgt voor rackets en shuttles... Je kan eerst een maand gratis komen spelen om erachter te komen of badminton iets voor je is... Na afloop van het spelletje kan er aan de bar uitgerust worden... En...ook niet onbelangrijk: zie het enthousiasme op de foto!

Overtuigd? Kom eens vrijblijvend kijken en spelen bij BC Giesbeek in de sporthal De Panoven in Giesbeek elke donderdag van 20:00 – 22:00 uur. Of bel voor informatie 06 12870678.