Afbeelding
Foto:

Different Generations

zingt geloofsbelevenis

REGIO - Op 28 en 29 oktober zingt Different Generations de laatste geloofsbelevenis in een serie die de afgelopen vijf jaren heeft plaatsgevonden. Deze geloofsbelevenis zal in het teken staan van afscheid nemen en opnieuw beginnen.

Zoals ook bij de andere geloofsbelevenissen het geval was, wordt de dienst vrijwel geheel door het koor verzorgd. De teksten, de muziek, de handelingen. Het geheel heeft een bijzondere en serene sfeer.

De geloofsbelevenissen die we in deze afgelopen jaren hebben gebracht, zijn van heel uiteenlopende aard geweest. We hebben teksten van Toon Hermans voorbij zien komen, van Nelson Mandela, Herman Finkes, Loesje, een viering over Jeroen Bosch, over Geestkracht en natuurlijk vieringen in De Goede Week waarin de muziek uit de musical Jesus Christ Superstar werd gezongen.

Iedereen is welkom om deze voorlopig laatste geloofsbelevenis mee te vieren op zaterdag 28 oktober in de Mariakerk van Didam om 19.00 uur en op zondag 29 oktober in de Sint-Martinuskerk van Wehl om 9.30 uur.