Jubilarissen bij de FNV

BABBERICH - Op zaterdag 21 oktober is de tweede jubilarissen bijenkomst van de FNV regio de Liemers van 14 tot ongeveer 17.30 uur in zalencentrum Reijmer in Babberich.

Op de deze bijeenkomst worden vooral jubilarissen gehuldigd uit de gemeentes Rijwaarden en Zevenaar. Er worden 25 jubilarissen verwacht. Ze zijn 25, 40, 50 en 60 jaar lid van de FNV en worden gehuldigd door een van de regiobestuurders. Het zal een gezellig samenzijn met de jubilarissen onder het genot van een drankje, hapje en een warme maaltijd als afsluiter.

Op 25 november zal er nog een jubilarissen bijeenkomst (in zaal Berentsen te Loo) worden gehouden, waar de jubilarissen van de FNV uit de gemeentes Zevenaar, Duiven en Westervoort zullen worden uitgenodigd.

De afdeling lokaal FNV De Liemers is na de fusie van alle FNV bonden opnieuw van start gegaan. "Hebt u vragen over uw werk, ww-uitkering, WIA, WAO of re-integratie , Wajong, AOW en/of pensioen, stuur een bericht naar ons. We zijn bereikbaar via email-adres harry.storms@vereniging.fnv.nl. Verdere informatie staat op de website, waar we u op de hoogte houden van onze activiteiten van de FNV in de regio de Liemers (gemeentes Duiven, Westervoort, Rijnwaarden en Zevenaar). Website http://lokaalfnv.nl/regio/de-liemers.