Foto: Mischa Muijlaert
Foto: Mischa Muijlaert Foto:

Programma Kunstwerk! Het Musiater

Maaike Widdershoven, Ruud Bos en Tony Neef

Weet je nog wel…

Dit hartverwarmende trio bezorgt het publiek een onvergetelijke avond. Een ode aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven.

Een feest der herkenning met nummers van onder anderen Robert Long, Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt, Frans Halsema en Toon Hermans; terwijl André Hazes, Karin Bloemen en Vader Abraham zeker niet zullen ontbreken.

Woensdag 18 oktober 20.15 uur/ Prijs 22,50 euro.

Shock 12+ (TO)

Thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Wat is er die avond met haar gebeurd? Beleef 'Shock' nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland.

Met 'Shock' covermodelwedstrijd voor aanvang van de voorstelling, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek!

Jeugd 12+ Thrillermusical. Zaterdag 21 oktober 19.30 uur. Prijs 17,50 euro.

Kunstwerk! cursus: Let's play guitar! (8 – 12 jaar)

Hoe cool is het om gitaar te kunnen spelen? Dit is je kans! Samen met andere kinderen leer je de basistechnieken en melodieën. Je speelt zelfs eenvoudige liedjes! Wij zorgen voor een gitaar. Na deze cursus kun je doorstromen naar individuele lessen of duo lessen. De cursus start op

23 oktober (Duiven) en op 24 oktober (Zevenaar). Voor meer informatie en inschrijven kijk op www.liemerskunstwerk.nl.