Afbeelding
Foto:

Mannakoor Mengelmoes zingt in eigen dorp

DIDAM - Het Didamse mannenkoor geeft op zondag 22 oktober weer haar inmiddels traditionele Mengelmoesdag. Dit optreden wordt volledig in eigen beheer verzorgd en mag zich al vele jaren in een grote belangstelling verheugen.

Ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma met liedjes van vroeger en nu. Er zijn niet alleen luisterliedjes, maar ook veel liedjes waar de bezoekers volop mee kunnen zingen.

De naam Mengelmoes is bewust gekozen, want er is een mengelmoes aan liederen. Zo zijn er feest- en volksliederen, ballades, musicalsongs, schlagers. Deze worden gezongen in de streektaal, maar ook in het Duits, Engels, Spaans, Frans en natuurlijk in het Nederlands.

Het koor bestaat uit 32 zangers en wordt live begeleid op piano door Annèt Lammers, op drum door Willy Gieling, op basgitaar door Theo Vonk en op accordeon door Ton Seegers. Het geheel staat onder leiding van dirigent Cindy Gregoor. Deze live begeleiding staat garant voor een feestelijk en gevarieerd optreden.

De zaal gaat open om 13.30 uur open. Evenals voorgaande jaren zal de belangstelling voor de Mengelmoesdag groot zijn. Wees er op tijd bij. Dit voorkomt teleurstelling om een zitplaats in de zaal te verkrijgen.

De mengelmoesdag is op zondag 22 oktober van 14.00 tot 16.30 uur in zalencentrum Jan & Jan in Didam. De toegang is gratis en de zaal is open vanaf 13.30 uur.