Afbeelding
Foto:

Gerry Colvin Band in De Lantaern

ZEVENAAR - Gerry Colvin is een steeds terugkerende welkome artiest in De Lantaern. Op zaterdag 28 oktober staat hij weer, samen met zijn band, in dit altijd gezellige muziekcafé om zijn grote schare fans te entertainen. Aanvang: 21.00 uur. Entree is twaalf euro.

Gerry Colvin is een Engelse Folk artiest die een reputatie heeft opgebouwd door zijn sfeervolle festival optredens samen met Nick Quarmby. Echter tijden veranderen, nadat Nick de band had verlaten ging Gerry verder op de ingeslagen weg, natuurlijk met het spelen van gevoelige folk nummers. Hij heeft als géén ander de kwaliteit dit om te kunnen toveren tot swingende 'folk ’n' roll'.

Bijzonder is de interactie tussen zanger Gerry Colvin en het publiek die zijn weerga niet kent. Gerry is een echte ras-entertainer met een geweldige uitstraling die als geen ander de kunst verstaat z'n publiek aan zich te binden. Gerry Colvin is geboren in Barrow-in-Furness en opgegroeid in Orpington, Kent Engeland. In de vroege jaren ‘80 was hij mede oprichter en voorman van de legendarische 'John Peel en Terry & Gerry'. De jaren '90 bracht Gerry door in Nashville - werkend als een professionele songwriter. Hij schreef ook tv-thema's, musicals, filmmuziek en schreef en presenteerde voor radio 2 van de BBC.

Deze avond laat Colvin samen met zijn bandleden Jerome Davies op dubbel bas, Trish Power op accordeon en Lyndon Webb op gitaar, horen hoe goede Engelse Folk klinkt. Voor de liefhebbers een must.