Afbeelding

Benefietconcert Kom-Fort in samenwerking met Burgers van Diem

DIDAM - Op 28 oktober vindt er een benefietconcert plaats op initiatief van 'Burgers van Diem' in samenwerking met 'Het Kom-Fort'. De opbrengst is bestemd voor Het Kom-Fort, een kleinschalig woonproject voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.

Ruim tien jaar geleden ontstonden de plannen hiervoor. De jongeren gaan wonen in een eigen appartement onder begeleiding van een zorgpaar. Een aantal jaren geleden waren er plannen om het woonhuis in de wijk De Kom te bouwen. Vandaar Kom-Fort verwijst naar veilig en sterk en daardoor levensbestendig.

Het Kom-Fort was als naam zo ingeburgerd bij alle betrokkenen, dat iedereen de naam wilde behouden. Kom staat nu ook voor, wel-Kom en Kom-fortabel!

Op dit moment is men volop aan het bouwen op de hoek van de Rozenstraat/Lupinestraat. De verwachting is dat het huis, eind maart wordt opgeleverd. De opbrengst van het benefietconcert komt geheel ten goede voor de aankleding van de gemeenschappelijke ruimtes.

Brood op de Plank, Pluto 34 en Peter Loeters, werken belangeloos mee aan dit geweldige concert. Het belooft een sfeervolle muzikale avond te worden. De aanvang is 19.30 uur. Kaartjes kunnen vanaf 7 oktober worden gekocht bij Burgers van Diem en kosten tien euro per stuk.