Afbeelding
Foto:

De Zevenaarse kapellendag

ZEVENAAR – Wegens het grote succes van vorig jaar houdt de Original Liemers Musikanten ook dit jaar weer een kapellendag. De kapellendag is een treffen van muzikanten die de Egerländermuziek een warm hart toe dragen.


Het is geen competitiestrijd, maar een gezellig samenzijn, waarbij iedere kapel op haar niveau een muzikaal steentje bijdraagt. Ook dit jaar is de organisatie er in geslaagd een zestal kapellen naar Zevenaar te halen. Het zijn kapellen bij wie de Original Liemers Musikanten ook regelmatig optreden.
De deelnemende kapellen zijn: Die Hattemer Musikanten uit Hattem, Slingelandkapel uit Beltrum, Blaaskapel Stest uit Boxmeer, Die Hinterfelder Musikanten uit Achterveld, Aarbeijeplukkers uit Roelofarendsveen. De avond wordt afgesloten met een optreden van Die Alpenjäger uit Klaaswaal. Natuurlijk zullen ook de Original Liemers Musikanten als organisator een spetterend optreden verzorgen.
De dag wordt gehouden op zaterdag 4 november in zalencentrum Staring aan De Grietakkers 3 in Zevenaar en begint om 13.00 uur. Zaal open vanaf 12.30 uur. De optredens zullen duren tot 22.30 uur. Meer informatie, speelschema, et cetera over dit evenement worden gepubliceerd op www.originalliemersmusikanten.nl. De toegang tot het evenement is gratis.