Pigeons kijkt omhoog

DUIVEN - Als een topclub als Ajax driemaal op rij verliest dan neemt zelfs de trainer het woord crisis in de mond. Als een topvereniging als Pigeons driemaal op rij verliest dan blijft coach Amr Ghrayyeb heel rustig.

Dat zijn team verloor tegen directe concurrent Challenge was misschien teleurstellend, maar dat er ook weer groei was te zien stemde hem ook tot tevredenheid. In de mooie mix tussen jonge en ervaren spelers schuilt volgens hem een topteam dat hij graag verder wil opbouwen. Voor de tegenstander van volgende week moet Pigeons op de ranglijst ver omhoog kijken. Maar zeker is dat Pigeons dat ook met opgeheven hoofd kan doen. Het wachten is nog op de omslag en dat zou zomaar eens tegen de topper Trajanum kunnen gebeuren.
Crisis? Bij Heren 2 zou je er bijna van kunnen spreken. Na de eerste twee wedstrijden leken de heren goed op weg, maar Trajanum wilde (nog) niet meewerken aan het kampioensscenario. Het jonge team uit Nijmegen liet de senioren van Heren 2 naar adem happen. Beter zijn en dan op conditie verliezen: dat geeft de heren wat om over na te denken. Maar ze blijven er positief onder. Geen mooier kampioenschap dan eentje waarvoor je tot het gaatje moet gaan, aldus Heren 2, dat, ondanks een beetje twijfel, nog geen reden ziet om de platte wagen af te zeggen. Nee, bij Pigeons hoor je niemand over crisis, Pigeons heeft de toekomst.