Afbeelding
Foto:

Rose-Ile in Loo Budget Concert

LOO - Loo Budget Concerten organiseert maandelijks concerten op zondagmiddag in de H. Antonius Abt kerk in Loo (bij Duiven). Het aanbod is wisselend omdat ook de interesse van mensen wisselend is, zo is er voor elk wat wils. Op zondag 22 oktober om 15.00 uur een concert met Rose-île.

Bezoekers wordt een gezellig samenzijn bezorgd met mooie muziek. Zij kunnen bovendien een kijkje nemen in de mooie, authentieke Loose kerk. Rose-île brengt tango’s, rumba’s, walsen en luisterliedjes in het Frans, Spaanstalig uit Zuid-Amerika, Duits en Jiddisch. Vrolijke en melancholische melodieën alsook ritmische nummers om op te dansen, of om gewoon van te genieten. Zij creëren een intieme sfeer van romantiek en melancholie.

Zangeres Toetie Rijnaard heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd. Zij zong in diverse groepen en deelt nu deze rijke ervaring met de huidige begeleiders. Haar warme stem past uitstekend bij de mooie klankkleur van de instrumenten. Deze worden bespeeld door: Theo Worm klarinet en gitaar, Gérard Baldeo gitaar en basgitaar, Nico Hoogland accordeon. www.rose-ile.webnode.nl

Kaarten kosten inclusief een consumptie (koffie, thee, chocomel) in de pauze 7,50 euro. De kaartverkoop is voorafgaand aan het concert bij de kerk. Telefonisch reserveren kan via Peter Koopmans, 0316 261612 of maandag tussen 10.00 en 12.30 uur bij het secretariaat van het kerk, 0316 263981.