Afbeelding

Uitslag Zevenaar Golf Cup

ZEVENAAR - Golf van hoog niveau en spektakel kenmerkten zaterdag 16 september de golfwedstrijd om de Zevenaar Gol Cup. 77 golfers uit Zevenaar streden op de baan van de Keppelse Golfclub om de winst.

Er waren twee categorieën, waarin zowel dames als heren om een eerste prijs streden. In de groep met de laagste handicaps (van 0 tot 20 hcp) ging de trofee bij de dames naar Hudy Rijken, terwijl Nico Turling bij de heren de winst greep. In de categorie met handicap 20,1 tot en met handicap 36 greep Agnes Goemans – Blaas bij de dames de titel. Mike Leussink was de winnaar bij de heren. Trots poseerden de vier winnaars met hun prijs en bloemen voor de Volvo van sponsor Harrie Arendsen.

Het spektakel kwam van een floating green. In een van de vijvers vlakbij het clubhuis van de Keppelse was een floating green aangebracht. Vanaf een afslagplaats bij het clubhuis op circa 40 meter van de hole kreeg iedere deelnemer een kans om de bal in de hole te slaan. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Niemand kreeg de bal in de hole. Slechts een deelnemer, de jongste, lukte het om de floating green te raken. De rest van de ballen verdwenen in het water of belandden in het gras.

De volgende Zevenaar Golf Cup is op 15 september 2018. Voor nadere informatie: zevenaargolfcup@gmail.com.

Afbeelding