Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- Liemerije zoekt een medewerker die op zondagmorgen bewoners en familieleden wil ontvangen in het Koffiehuus en die voor koffie en thee zorgt.

- Basisschool De Tragellijn in Lobith zoekt chauffeurs voor het halen en brengen van leerlingen voor de Nederlandse taallessen. Op dit moment is dat één leerling uit Pannerden, drie leerlingen uit Herwen en drie leerlingen uit Spijk.

- Het Liemers Museum zoekt een medewerker educatie die bezoekers begeleidt in het museum, met name leerlingen van basisscholen.

- Stichting Behoud Landgoed Huis Sevenaer zoekt voor de maandag, donderdag of vrijdag een medewerker die wil deelnemen aan de houtploeg (slepen, afkorten, kloven en stapelen van stammen en takken).

Voor meer informatie over deze en circa 300 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316-243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.