Gezellig avondje uit met Tuesday Moon

ZEVENAAR - Op zaterdagavond 21 oktober zal de Tuesday Moon band uit Nijmegen met aanstekelijk plezier het podium betreden van Muziekcafé De Lantaern. Deze tweekoppige band staat garant voor een heerlijke gezellig avond waarop veel te genieten valt. Voor vijf euro entree. Aanvang: 21.00 uur.

Na een zeer succesvol optreden tijdens een van Open Podiumavonden zal de Tuesday Moon band op 21 oktober een avondvullend optreden verzorgen. Tijdens een eerder optreden in Muziekcafé De Lantaern van deze heren kon het publiek er maar geen genoeg van krijgen. De mooi gebrachte liedjes en de interactie met het publiek werd zeer gewaardeerd.

Toen de vraag kwam of ze een hele avond mochten optreden aarzelde De Lantaern geen moment. Het Muziekcafé doet zijn bezoekers graag dit plezier. Tuesday Moon is een Nijmeegse roots – folk en americanaband en bestaat uit Odin Dekkers (zang, snaren, mondharmonica) en Maarten Steenmeijer (zang, gitaar, percussie). Ze treden met aanstekelijk plezier op in cafés, eethuizen, kleine zalen, straatfeesten en bij mensen thuis. Hun repertoire is veelzijdig en hun interactie met het publiek veelvuldig. Naast covers van mooie liedjes, die weinig mensen kennen (van onder meer Headwater, Allison Moorer, Richard Thompson en Kasey Champers) speelt Tuesday Moon steeds meer eigen werk. Het duo werkt ook aan een cd. Tuesday Moon heeft de laatste tijd hard gewerkt om een avondvullend programma te kunnen verzorgen. Genieten van mooie muziek in een gezellige ambiance.