Afbeelding
Foto:

Trouwbeurs in Babberich

BABBERICH - Woensdagavond 25 oktober vindt er een grootse trouwbeurs plaats in restaurant 't Centrum in Babberich! De beurs is gratis toegankelijk tussen 19.00 en 22.30 uur.

Trouwen. De organisatie bestaat uit drie dames: Marga Nienhuis, buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), Marita Reijmer, Restaurant 't Centrum, en Kim Bloemberg, Bloemberg Mannenmode. De dames worden elk jaar enthousiaster waar het gaat om de organisatie van de trouwbeurs. "We krijgen zulke leuke reacties en telkens horen we dat het een unieke beurs voor de regio is."

Standhouders. Onder de meer dan dertig standhouders bevinden zich een patisserie, een juwelier, bruidswinkel en herenmode, een drukkerij maar natuurlijk ook een kappers en fotografen. Evenals vorig jaar zijn er modeshows en is er live muziek. Ook dansschool Vida is aanwezig. "Zij laten zien dat het voor alle bruidsparen mogelijk is een openingsdans te leren!"

Thoen en Thans. Tijdens de beurs is er ook een mogelijkheid Thoen en Thans in Oud-Zevenaar te bezoeken. Marita Reijmer vertelt: "Nu Thoen en Thans geopend is willen we iedereen natuurlijk laten kennismaken met het restaurant en de zaal met prachtig uitzicht op de kerk en het kerkplein. Op 25 oktober gaan we ervoor zorgen dat bruidsparen nog dezelfde avond een bliksembezoek kunnen brengen aan Oud-Zevenaar!"

Met de diversiteit aan standhouders is de Trouwbeurs het bezoeken zeker waard. Marga Nienhuijs is er zeker van dat bezoekers alle informatie vinden die ze zoeken. "Wie van te voren wil weten welke standhouders aanwezig zijn kan daarvoor terecht op www.centrumreijmer.nl."