Afbeelding
Foto:

Döppertzondag, jeugdcarnaval en De Hucht

ELST - Zondag 7 februari vanaf 12.00 uur is het voor het tiende jaar feest in de tent op het plein. Als de optocht de tent gepasseerd heeft, zorgen de bands Dakkeraf en Trafassi (bekend van de hit Wasmasjien) en dj Henk gegarandeerd voor een feestje.

Heel Elst, jong en oud, verkleed en niet-verkleed is welkom om te komen feesten op livemuziek. Entree en toiletbezoek is gratis!

Op de podiumwagen begint het programma vanaf 12.00 uur. VEKO heet iedereen welkom en er is tijd voor de onderscheidingen. De optocht vertrekt vervolgens om 13.11 uur uit de Dorpsstraat. In de tent is het dan warm en gezellig! De Batsers en Zet 'm Op werken hier met veel plezier samen om met heel Elst carnaval te vieren.

Jeugdcarnaval

Als om 18.00 uur het middagprogramma eindigt wordt de tent klaargemaakt voor het jeugdcarnaval. Jongeren tussen de 12 en 17 jaar zijn vanaf 19.30 uur welkom. Noa Hendriks (bekend van Voice Kids) en dj Roberto zetten de tent op zijn kop. Kaarten voor het jeugdcarnaval kosten 5 euro en zijn te koop bij Bruna Herberts en AH Theo Driessen.

De Hucht

Voor feestvierders die tijdens Döppertzondag graag nog even doorcarnavallen, heeft De Hucht vanaf 18.45 uur een dagschotel klaar staan. Schnitzel met friet en groenten voor 10 euro. Met een goed gevulde buik gaat het feest daar vervolgens gewoon door. Duo Flow begint om 20.30 uur te spelen en zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Kaarten voor dit feest van Zet 'm Op zijn voor 10 euro te koop bij Bruna Herberts en AH Theo Driessen.