Afbeelding
Foto:

Tennisleden uit Groesbeek

hebben hart voor de club!

GROESBEEK - Op initiatief van twee leden van tennisvereniging Groesbeek, is er een actie gestart om geld te werven voor de aanschaf van een AED. Voor 25 euro is men medesponsor van de AED. De sponsorcommissie van de tennisvereniging zal ook een financiƫle bijdrage leveren. Natuurlijk met dank aan de baansponsoren van tennisvereniging Groesbeek.

Als blijk van waardering zal diegene die een financiƫle bijdrage levert, voorrang krijgen op deelname aan de Iso Lemon Tennis Tour bij tennisvereniging Groesbeek. Deze wordt op 29 oktober gegeven door Jacco Eltingh! Zijn grootste successen boekte hij in het dubbelspel samen met Paul Haarhuis. In het dubbelspel won hij in totaal 44 toernooien, waarvan 39 samen met Haarhuis. Ze werden samen twee keer wereldkampioen (in 1993 en 1998) en waren het eerste team dat alle vier de Grand Slam toernooien won.

Natuurlijk is iedereen welkom om op zondag 29 oktober (14.00-17.00 uur) een kijkje te komen nemen tijdens deze tennisclinic. Om 16.30 uur zal er een demonstratiewedstrijd plaatsvinden. Tennisvereniging Groesbeek is gevestigd aan de Cranenburgsestraat 23a in Groesbeek.